Nog héél even geduld…

En dan is het zo ver! Dan is mijn boek “Een Dubbele Overwinning – Storm In Mijn Hoofd” uitgegeven! Binnenkort zal het te bestellen zijn via Bol.com, Kobo en via mijn website.

“Een Dubbele Overwinning – Storm In Mijn Hoofd” vertelt over de intensieve EMDR-therapie die ik in 2018 heb ondergaan om de ervaringen die ik als beroepsmilitair tijdens de burgeroorlog in het Voormalig Joegoslavië heb opgedaan, een plek te geven. Het boek is samengesteld uit de dagboekverslagen die ik tijdens mijn therapie heb geschreven, en geven zo niet alleen een inzicht in mijn verleden, maar ook in hoe EMDR in zijn werk gaat, en welke positieve effecten het heeft. Voor mij althans, maar ik ben ervan overtuigd dat het ook werkt voor anderen met (meervoudig) psychologisch trauma – iets waarmee ik vele van mijn veteranenbroeders heb zien worstelen, en iets dat in de hele maatschappij terug te zien is. Dat is ook het doel van mijn boek: als ik met mijn verhaal iemand kan doen inzien wat therapie voor hem of haar kan betekenen, is dat voor mij pure winst! Dus nog héél even geduld, dan kun je het bestellen!

Share

You may also like...