Symposium “Trauma(verwerking)”

Op donderdag 26 maart vindt in het kader van de ‘Week van de Psychiatrie’ in het Gerardushuis in Deurne het symposium “Trauma(verwerking)” plaats, en ik ben erbij om “Een Dubbele Overwinning” aan de man te brengen!

Het doel van het symposium is om het publiek kennis te laten maken met het fenomeen trauma en de vele manieren om trauma te verwerken. Hiertoe zal een panel, bestaande uit therapiepsycholoog Susanne Biemans, psychosociaal adviseur bij Slachtofferhulp Katja Nijland, een afgevaardigde van de opleiding Ervaringsdeskundige van het instituut Door&Voor en oud-militair met PTSS Wouter Kenter, zichzelf voorstellen en vragen uit het publiek beantwoorden.

En ik zal daar dus aanwezig zijn om met het delen van mijn eigen ervaringen en het aanbieden van mijn boek mijn steentje bij te dragen aan het symposium.

Symposium “Trauma(verwerking)”
do 26 maart 2020, 14:00 – 16:00
Het Gerardushuis
Parkstraat 2, 5752AP in Deurne
Zaal open om 13:30

Share

You may also like...